Onze prijzen

Elke computer en elk computerprobleem kan anders zijn. Het is niet altijd mogelijk om vooraf of telefonisch een correcte tijdsinschatting te maken om het probleem op te lossen. De tijdsduur is sterk afhankelijk van de snelheid van de computer, de ernst van het probleem en de gebruikte software.

Om u een beeld te geven van welke prijs u ongeveer kan verwachten bij de meest voorkomende problemen hebben we een overzicht gemaakt van de gemiddelde tijd die er nodig is om een probleem op te lossen.

We gebruiken in ons voorbeeld een PC met 3.0Ghz processor en 512 mb RAM geheugen.

Rekenvoorbeelden

Virusverwijdering, Spywareverwijdering, onderhoud van de PC

Meestal is de duur hiervan 1 tot 2 werkuren afhankelijk van de situatie. Wij komen aan huis om uw PC na te kijken, zorgen voor een onderhoud, analyseren de programma's en doen een 'finetuning' van het opstarten en de programma's. Dit kan uw computer enorm versnellen.

Hier geldt ons uurtarief: d.w.z. 2 u x 35 € = 70 €


Upgrade van geheugen en harde schijf

Wij gaan na welk type geheugen of harde schijf uw computer heeft en vragen u dit te kopen in een computerwinkel. Daarna plaatsen wij het onderdeel voor u.

Hier geldt onze vaste prijs om hardware uit te bouwen: 25 €

Als wij het onderdeel zelf halen dan telt u 1h aan het uurtafrief van 35 € erbij. De totale prijs bedraagt dan 60 € (exclusief de prijs van het onderdeel).


Remote Support = Ondersteuning op afstand

Wij kunnen problemen ook oplossen vanop afstand, zoals een onderhoud uitvoeren om de snelheid te verbeteren of een algemene controle van uw computer te doen. U hoeft uw PC niet te missen en wij hoeven niet bij u langs te komen. We stellen hiervoor samen een onderhoudscontract af.

Eerst hebben we telefonisch contact om de verbinding op afstand in te stellen. Daarna kunnen wij op uw computer werken en kan u meekijken wat wij doen. Wanneer we klaar zijn, bellen we u op en gaan we samen na of het probleem opgelost is. De duurtijd van het herstellen van uw PC op afstand is afhankelijk van het probleem (zie voorbeelden op deze pagina). Hiervoor geldt het uurtarief.


Beveiligen van uw draadloze internetverbinding

Wij komen bij u thuis langs om de veiligheid van u draadloze netwerkverbinding en / of uw thuisnetwerk met verschillende computers na te kijken en te verbeteren. Wij zorgen ook voor een handleiding waarmee u zelf altijd de nodige aanpassingen kan doen. Afhankelijk van de vraag duurt dit 1 - 2 u.

Hier geldt ons uurtarief: d.w.z. 2 u x 35 € = 70 €


Beschermen van uw documenten, foto's, enz. tegen verlies of beschadiging

Wij komen bij u langs en zorgen dat al uw waardevolle gegevens beschermd blijven van verlies, virusinfecties, enz.. Dit kan bv. door een extra harde schijf of externe harde schijf te kopen en op regelmatige tijdstippen een automatische back-up van uw gegevens te maken. Dit duurt meestal 1 u.

Hier geldt ons uurtarief: d.w.z. 1 u x 35 € = 35 €


Herinstallatie besturingssysteem + back-up en terugzetten van data + levering aan huis

Gemiddeld zal een herinstallatie een 3-tal werkuren in beslag nemen.
Na de herinstallatie brengen we de PC aan huis terug om de installatie af te werken en de randapparatuur en internet te configureren. Hiervoor wordt nog een uur uitgetrokken.

Voor een herinstallatie geldt de vaste prijs voor formatteren: 100 € en de prijs voor backup: 40 €. Dit brengt het totaal op 140 € voor een volledige vernieuwing van uw computer.

>>>>> Aarzel niet en contacteer ons, wij helpen u geld besparen <<<<<

Deze rekenvoorbeelden zijn enkel indicatief. De uren en prijzen kunnen afwijken. De voorbeelden zijn niet prijs- of tijdsbindend.

Menu

Onze Prijzen

Site navigatie

Virus nieuws